Куди поїхати з дітьми в березні?

Більшість людей прагне запланувати довгоочікувану відпустку саме на літні місяці. Традиційно ми мріємо про комфортний пляж, тепле море, цікаві події та нові враження. Але у високий сезон популярні курорти переповнені відпочивальниками. Те саме стосується і знакових пам’яток. Є велика ймовірність, що доведеться стояти у черзі до топових музеїв, а потрапивши в них, мало не штовхатися біля експонатів.

Аби гарантовано уникнути таких прикрих ситуацій, рушайте на відпочинок навесні. У цій статті ми спробуємо довести, що, зокрема, березень — чудовий період для сімейної відпустки.

Відпочинок на морі: вибираємо курорт

Березнева погода у різних куточках світу надає прекрасні можливості для пляжного відпочинку. Протягом усього року неабиякий попит мають путівки до Єгипту. Не є винятком і перший місяць весни. У березні денна температура повітря на популярних курортах Країни пірамід становить близько +25 °C. Море прогрівається до +22 °C.

Вибираючи готель, зверніть увагу на резорти, де впроваджено концепцію SunFamily. Вона передбачає наявність інфраструктури, харчування, цікавих розваг для дітей різного віку та їхніх батьків. Знайти підхожий єгипетський готель, де впроваджено згадану вище концепцію, можна перейшовши за посиланням sunfamilyclub.net.

ОАЕ, Домінікана, Таїланд, Шрі-Ланка чи Мексика?

Також для сімейного відпочинку у березні підходять такі країни:

  • ОАЕ. Приміром, у Дубаї цей період цілком комфортний для пляжного відпочинку та екскурсій;
  • Домінікана. Навесні ця острівна держава теж може похвалитися відсутністю спеки та дуже теплим морем;
  • Таїланд. Іще одна чудова країна для весняного сімейного відпочинку. Варто зазначити, що на початку весни у Таїланді досить волого. Але затяжних дощів не буває, тож можете сміливо бронювати путівку, приміром, до казкового регіону Крабі; 
  • Шрі-Ланка. І цей острів навесні тішить туристів теплими повітрям і водою. Мінусами подорожі на Шрі-Ланку для родин з малюками може стати довгий переліт та великі хвилі біля узбережжя; 
  • Мексика. Якщо в родині є підлітки, котрі прагнуть фантастичних пригод, рушайте до Мексики. Тут тепло будь-якої пори року, погода чудова, море вражає казковими кольорами, а артефакти майя та ацтеків справлять незабутнє враження. 

Екскурсійна та гірськолижна Європа

Із дітьми середнього та старшого шкільного віку в березні варто вирушити до Європи. Це чудовий час для милування краєвидами та архітектурою, відвідин легендарних музеїв. 

Ви можете поїхати до Амстердама, Парижа, Брюгге, Праги тощо. На початку весни у цих популярних серед туристів з усього світу містах не буде черг та натовпів мандрівників, тож ви неспішно все оглянете та цікаво проведете час. 

Якщо дитині понад чотири роки, можна вирушити на гірськолижний курорт. На початку березня всюди діють знижки, а більшість схилів та підіймачів ще відкриті. За проживання у готелі заплатите удвічі менше, ніж у високий сезон, значно дешевше коштуватимуть послуги інструктора та прокат спорядження.

Гарних вам весняних подорожей!

Залишити відповідь