Як полегшити симптоми геморою

Геморой — неприємне захворювання, яке не тільки завдає серйозної шкоди організму, а й супроводжується рядом хворобливих проявів. Тому одна з важливих складових лікування цієї хвороби – полегшення страждань пацієнта.

Одним з ефективних ліків, які можуть значно покращити стан хворого на геморой, є свічки від болю Реліф® Адванс — ефективний і доступний засіб.

Як виявляється геморой?

Геморой буває різних видів. Залежно від місця утворення гемороїдальних шишок розрізняють зовнішній, внутрішній і комбінований тип хвороби. Проте симптоми захворювання всім видів практично нічим не відрізняються. Геморой супроводжується:

● кровотечею під час дефекації;

● появою згустків крові у калових масах;

● свербінням, печінням, болем або неприємними відчуттями в анальному проході;

● випадання гемороїдальних шишок;

● утворенням болючих ущільнень біля анального отвору.

Крім того, захворювання часто викликає безсоння, незручності при ходьбі або сидячій роботі, проблеми зі стільцем, нервову напругу, дратівливість.

Симптоматичне лікування хвороби

Терапія геморою комплексна. Лікар обов’язково призначить препарати для зняття больового синдрому та інших неприємних відчуттів. Як правило, це протизапальні пігулки та спазмолітики. Щоб полегшити процес дефекації, призначають м’які проносні та дієту з підвищеним вмістом рідини. Для корекції режиму сну та зниження депресивних станів, а також щоб відновити баланс заліза в організмі, хворому призначають ангіопротектори, препарати заліза та венотоніки.

Але головне в симптоматичному лікуванні хвороби – це зняття печіння, свербежу, болю та запалення в задньому проході. Найбільш ефективні у цьому ректальні свічки. Саме вони швидко справляються з неприємними симптомами та покращують якість життя пацієнта під час лікування.

Які ліки вибрати

У схемі комплексної терапії геморою проктолог може призначити Реліф® Адванс свічки. Вони підходять для лікування всіх видів геморою.

До складу свічок Реліф® Адванс входить бензокаїн – безпечний місцевий анестетик, який прибирає запалення, а з ним і інші неприємні симптоми геморою.

Основа свічок – це масло какао, яке швидко розчиняється в прямій кишці, зволожує слизові та сприяє ефективному всмоктуванню активної речовини.

Переваги препарату ректальні свічки Реліф® Адванс:

● простота застосування;

● звільнення від широкого спектра симптомів;

● висока швидкість дії;

● відсутність впливу загальний стан пацієнта;

● доступна інструкція щодо застосування.

При дотриманні рекомендацій лікаря, за допомогою свічок Реліф® Адванс можна позбутися симптомів геморою за один курс прийому препарату.

Mini-Rivne

Якщо у Вас є новини, питання, пропозиції щодо співпраці - пишіть на mini.rivne@gmail.com

Залишити відповідь