Ремувер: все починається з догляду 

Гарний манікюр – це не просто колір, а й доглянутий вигляд нігтів та кутикули. Так-так, аби досягти повної гармонії необхідно не тільки зробити кольорове покриття, а якісний гігієнічний манікюр. Звичайно, використовуючи певні засоби серед яких ремувер для кутикули. Це рідкий гель, який сприяє швидкому та комфортному видаленню зайвої шкіри навколо нігтів.

Ремувер та манікюр: де звʼязок?

Ремувер представляє собою рідкий або більш густий гель, який використовується як домашніми користувачами, так і професійними майстрами для виконання гігієнічного манікюру і педикюру. Цей засіб є максимально безпечним та зручним у використанні, він за лічені секунди підготує кутикулу, зробивши її мʼякою та піддатливою. Допоможе легко зробити манікюр, а нігті доглянутими та охайними (без пошкоджень та задирок). До того ж підготує пластину до подальшої процедури нанесення гелевого покриття або бази. Але, для того, щоб обрати той чи інший ремувер, важливо знати:

  • Тип шкіри. Все залежить від типу шкіри та стану нігтів. У разі чутливої або слабкої варто звернути увагу на безпечні та щадні складові, з додаванням вітамінних комплексів та доглядових компонентів. Вони не тільки захищатимуть а й будуть зміцнювати, відновлювати. У будь-якому разі вивчайте вхідні компоненти та їхні властивості.
  • Склад. Обовʼязково уникаєте агресивних інгредієнтів, який би вигляд шкіри та нігтів не був. Адже від цього залежатиме й подальший їх стан. Обирайте комфортну для себе консистенцію рідини. Вивчіть ринок і представлені бренди, а також відгуки користувачів.

Спосіб застосування, все що треба знати:

  • Підготовка. Ремувер важливо наносити на чисті пальчики рук і ніг. Рівномірно розподілити по кутикулі та залишити рідину на кілька хвилин до повного розмʼякшення.
  • Видалення. Через кілька хвилин візьміть  апельсинову паличку або спеціальну металеву лопатку, відсуньте м’який шар шкіри і видаліть його обраним інструментом. Робіть це обережно, аби не пошкодити шкіру.
  • Догляд. Після видалення кутикули важливо обробити шкіру і нігті. Продовжуйте догляд з використанням крему/лосьйону, або виконайте гелеве покриття.

Перед будь-якою процедурою обовʼязково обробіть місце роботи та інструменти, це важливо, аби не зіштовхнутися з інфекціями та бактеріями. Якщо ви не впевнені у власних можливостях або не маєте певних інструментів, зверніться за допомогою до нейл-майстра. Він не тільки зробить доглянутий манікюр, а й підбере вам домашній догляд!

Mini-Rivne

Якщо у Вас є новини, питання, пропозиції щодо співпраці - пишіть на mini.rivne@gmail.com

Залишити відповідь